Sunday 27 January 2013

Persoonlijke domicilie in Bulgarije met behoud van uw rechten

Problemen in belgie, uw persoonlijke domicilie in bulgarije?

het kan in een mensenleven wel eens voorvallen dat uw ex u op de hielen zit, of erger nog de fiscus. of misschien heeft u een faling achter de rug en u wenst tot rust te komen? dan kunnen wij u meer dan waarschijnlijk helpen.
wij kunnen u een domicilieadres verhuren in bulgarije.
door ons wordt o.a. gezorgd voor de begeleiding van a tot z bij de bevolkingsdienst.
uw nationale pincode voor sociale zekerheid en dergelijke wordt door ons aangevraagd en wij zorgen eveneens voor de nodige verzekeringen en uw eigen persoonlijke bankrekening.
bij domiciliering in bulgarije zijn er geen problemen met de uitbetaling van pensioenen of vervangingsinkomens. ook uitbetaling van dokterskosten vormen geen problemen gezien de invoering van de euroloketten en de ondertekening van de bilaterale akkoorden met de ziekenfondsen onderling.
bij domiciliering in bulgarije krijgt u van ons tevens de gelegenheid 3 nachten per maand te overnachten in een comfortabel city appartement voorzien van alle nutsvoorzieningen, u betaald enkel 15 euro voor de poetsvrouw. dit bespaart u hotelkosten zo u naar bulgarije dient te komen voor documenten of dergelijke. let wel: u kan één van onze bedienden volmacht geven om uw documenten af te halen bij power of attorney, hiervoor rekenen wij een extra jaarkost van 300 euro.
ons bedrijf rekent een driemaandelijkse huurprijs van 300 euro. er is éénmalig een waarborgsom van 300 euro te betalen die u uiteraard terug ontvang bij einde contract. de contracten zijn altijd voor een periode van minimum zes maanden. deze periode kan stilzwijgend verlengd worden.
wenst u meer informatie over deze unieke mogelijkheid, dan kan u ons bellen op 359 29819033 of 0484413737 en dit tijdens de kantooruren van 9 tot 18 uur (bg tijd). al onze medewerkers spreken vloeiend engels maar u kan ook doorverbonden worden in het nederlands.